25 Dec 1398
|
11:17
کد خبر: 230
پتروشیمی شهید تندگویان پیشرو درمبارزه با کرونا ویروس

کارکنان پتروشیمی شهید تندگویان عزم خود را برای شکست کرونا ویروس جزم نمودند.

به گزارش روابط عمومی پتروشیمی شهید تندگویان، اداره بهداشت این شرکت همزمان با شیوع این ویروس در جهان ضمن انجام فعالیت‌های آموزشی ازقبیل تهیه بروشور، پمفلت، بنر واستند فعالیت‌های اجرایی خود را نیزدر سطح شرکت ومنطقه، آغازکرد.

اداره HSE پتروشیمی شهیدتندگویان به منظور جلوگیری ازشیوع ویروس کرونا در مجتمع، از طریق توزیع کتابچه‌های آموزشی، آموزش‌های لازم را به نیرو‌های خدماتی خویش که مسئولیت نظافت سایت و ساختمان‌های اداری را برعهده دارند و همچنین پرسنل حمل ونقل، رستوران وسایر کارکنان ارائه نموده و با انجام بازرسی‌های متعدد لزوم انجام آن‌ها را به همگان گوشزد می‌نماید. از طرف دیگر و با توجه به اهمیت و اولویت بهداشت فردی در جلوگیری ازشیوع این ویروس علاوه برنصب بطری‌های محلول ضد عفونی کننده دست در مکان‌های عمومی، محلول ضد عفونی کننده تک نفره، ماسک و دستکش رانیز تهیه وبه صورت مرتب دراختیار کلیه کارکنان شرکت قرار می‌دهد.

اداره بهداشت این شرکت، به منظور تجهیز اورژانس مجتمع تجهیزات متعددی از جمله تب سنج لیزری، شیلد صورت، عینک مخصوص و لباس ایزوله مقابله با بیماران مبتلا به کرونا ویروس را تهیه و دراختیار پرسنل اورژانس قرار داد.

همچنین اداره HSE شرکت علاوه بر نظافت وگند زدایی مرتب سایت، ساختمان‌های اداری و سرویس‌های حمل ونقل، اقدام به پایش کارکنان ومهمانان مجتمع هنگام ورود با دستگاه ترموگراف نموده است. این اداره در ادامه فعالیت‌های خود جهت مبارزه با ویروس کرونا ضمن لغو کلیه تجمعات، نظیر همایش‌ها، کارگاه‌ها وکلاس‌های آموزشی، جلسات، تور‌های مسافرتی و فعالیت‌های اماکن عمومی و ورزشی مجتمع و همچنین نظافت و گندزدایی لیاس پرسنل هنگام ورود وخروج، اقدام به تهیه لیست کارکنانی که دارای بیماری زمینه‌ای (دیابت، فشارخون، مشکلات قلبی و ..) هستند نموده ولیست آن‌ها را جهت منفک نمودن از کار به ادارات مربوطه ارسال نمود.

از دیگر فعالیت‌های اداره HSE پتروشیمی شهید تندگویان، تهیه سناریو در خصوص مواجهه با بیماری کرونا ویروس بود که در آن فعالیت‌ها و وظایف ادارات مختلف به طور دقیق مشخص و به آن‌ها اطلاع رسانی گردید.

این شرکت در راستای مسئولیت‌های اجتماعی خود، علاوه برتهیه وتوزیع کتابچه‌های آموزشی برای استفاده خانواده کارکنان، با همراهی ومساعدت بسیج و روابط عمومی مجتمع فعالیت‌های متعددی را درسطح شهرستان انجام داده است که ازجمله آن‌ها می‌توان تهیه وتوزیع پمفلت در شهرک شهید رجایی و نظافت وگند زدایی مکان‌های مختلف شهر بندرامام خمینی (فاز ۴، نی زار، شرکت مخابرات، راه آهن، دادگستری، شهرداری، کلانتری و...) در چند نوبت را نام برد

قایل ذکر است کارکنان این شرکت با سرلوحه قرار دادن شعار کرونا نمی‌گیرم، گرفتم، منتقل نمی‌کنم ضمن رعایت نکات بهداشتی، با حضور در فعالیت‌های اجرایی متعدد، عزم خود را همگام با سایر هموطنان برای شکست ویروس کرونا جزم نموده اند.

غیر قابل انتشار:۰
|
در انتظار بررسی:۰
|
انتشار یافته:۰
ارسال نظرات
شگویا
ساعت : ۱۲:۳۰
تاریخ : ۱۴۰۲/۰۷/۰۳
۲.۱-