به گزارش روابط عمومي پروژه بهينه سازي سيلوهاي محصول واحدpet2 پيش از برنامه زمان بندي شده در حال انجام است.
مهندس محمدرضا محمدي شهميري با اشاره به شروع پروژه از ابتداي تيرماه سال جاري عنوان كرد:پيشرفت پروژه طبق برنامه 26 درصد مي باشد كه هم اكنون مابه پيشرفت واقعي 47 درصد رسيده ايم.
وي افزود, اين پروژه كه در ابتدا قرار بود توسط يك شركت خارجي درمدت هشت ماه و با هزينه 8 ميليارد توماني به انجام برسد, با تكيه بر توان متخصصين داخلي در 4 ماه و با يك سوم هزينه به انجام خواهد رسيد اما با برنامه ريزي دقيق و بكارگيري تمام توان اجرايي اين زمان از 4 ماه به 2 ماه كاهش پيدا كرد.
مدير پروژه هاي اجرايي پتروشيمي شهيد تندگويان افزود: با وجود گرماي بالاي 50 درجه و انجام عمليات در ارتفاع 60 متري و همچنين زمان بر بودن برشكاري ورق ها بدليل فضاي كم عملياتي بين ديواره مخزن و داربستهاي موجود تا اين تاريخ كار بدون حادثه و در سلامت رواني , جسمي و با شادابي كامل پرسنل در حال انجام ميباشد.
وي در پايان ضمن تقدير و تشكر از كليه واحدها و همكاراني كه در اين پروژه همكاري دارند, اظهار اميدواري كرد كه اين پروژه هرچه زودتر به بهرهبرداري برسد.