به گزارش روابط عمومی واموربین الملل پتروشیمی شهید تندگویان صبح امروز طی مراسمی قاسمی شهری مدیرعامل پتروشیمی شهید تندگویان از شرکت پژوهش و فنآوری پتروشیمی بازدید به عمل آورد.
در این بازدید که دکتر پژوهان مدیرعامل شرکت پژوهش و فنآوری و مهندس شیخ نژاد رییس تحقیق و توسعه پتروشیمی شهید تندگویان و جمعی دیگر از مدیران شرکتها حضور داشتند، از قسمتهای مختلف این طرح بازدید به عمل آوردند.
این طرح پایلوت همزمان با ساخت فاز ۲ پتروشیمی شهید تندگویان توسط شرکت نوی والنسیا در سایت تحقیقاتی جهت پژوهش و بررسی محصولات و گریدهای جدید قبل از تولید انبوه در کارخانه اصلی طراحی و ساخته شده است.
همزمان با افزایش تولید و اهداف بالای پتروشیمی شهید تندگویان در تولید بهینه و حداکثری، این طرح پایلوت مجددا جهت بررسی گریدهای جدید محصول PET با بیش از ۱۶۰۰۰ نفر ساعت کارطی دو ماه کار عملیاتی مستمر راه اندازی شد.
قاسمی شهری مدیر عامل شهید تندگویان در جمع مدیران شرکت فن آوران و پتروشیمی شهید تندگویان با بیان اهداف بالای شرکت در افزایش بهره وری و پاسخ گویی مناسب به بازار داخلی و خارجی، ایجاد اشتغال پایدار را از اهداف بزرگ راه اندازی این طرح عنوان نمود.
وی همچنین با تقدیر و تشکر از همه همکاران عملیاتی و ستادی که در اجرای و راه اندازی این طرح برای اجرای تولید انبوه و صنعتی در مقیاس بزرگ تلاش و کوشش میکنند بر عملیاتی نمودن هرچه سریعتر طرح نهایی تاکید کرد.