17 Apr 1398
|
17:27
کد خبر: 146

به گزارش روابط عمومی واموربین الملل پتروشیمی شهید تندگویان، شرکت فامور مهرگان کیش به عنوان مجری برگزاری دوره‌های مدیریت ایمنی فرآیند طی جلسه‌ای که صبح امروز با مدیر عامل پتروشیمی شهید تندگویان و جمعی از مدیران ارشد برگزار کرد، فرآیند طی مراحل اجرای سیستم مدیریت ایمنی در صنایع را تشریح نمود.

در این جلسه پس از معرفی اجزای چهارده گانه سیستم مدیریت ایمنی، بنا شد نیرو‌های hse شرکت پتروشیمی شهید تندگویان جهت ارتقا سیستم مدیریت ایمنی در شرکت فامور مهرگان آموزش ببینند.

قاسمی شهری مدیرعامل پتروشیمی شهید تندگویان با اشاره به اینکه هدف از برگزاری این دوره‌ها دستیابی به دانش تاکتیکی و تکنیکی پیشرفته مرتبط با حوادث احتمالی، توانایی واکنش ایمن و سریع در مقابله با اتفاقات و انجام عملیات نجات سریع میباشد بر اهمیت ارتقا سطح هر چه بیشتر ایمنی در مجتمع تاکید کرد.

پروژه استقرار سيستم مديريت ايمني فرآيند psm ​در پتروشيمي شهيد تندگويان آغاز شد

 

غیر قابل انتشار:۰
|
در انتظار بررسی:۰
|
انتشار یافته:۰
ارسال نظرات
شگویا
ساعت : ۱۲:۳۰
تاریخ : ۱۴۰۲/۰۷/۰۱
۰.۶-