25 May 1399
|
14:34
کد خبر: 1041
ماموریت اصلی مرکز پژوهش و توسعه­‌ پتروشیمی شهید تندگویان، بهینه­ سازی محصولات و فرآیند‌های موجود، کاهش هزینه­‌های تولید (از طریق کاهش ضایعات تولید و نیز بهینه­ سازی مصرف مواد و انرژی) و اجرای طرح­های توسعه­‌ای با به کارگیری آخرین دستاورد‌های علمی و فنی بوده است. این مرکز همواره کوشیده است از استعداد، خلاقیت، دانش و تجربه کارشناسان، صاحب نظران و پژوهشگران مرتبط با فرآیند‌های تولید PTA و PET در درون و بیرون سازمان استفاده نماید.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل پتروشیمی شهید تندگویان، مرکز پژوهش پتروشیمی شهید تندگویان در راستای استراتژی‌های سازمان و با توجه به نوع فناوری و فرآیند تولید واحد‌های این مجتمع و به منظور حفظ و افزایش قدرت رقابت در سطح جهانی و بازار داخلی، در تیرماه سال ۱۳۸۴ همزمان با راه­ اندازی واحد‌های تولیدی، فعالیت خود را آغاز نمود. ماموریت اصلی مرکز پژوهش و توسعه­‌ پتروشیمی شهید تندگویان، بهینه­ سازی محصولات و فرآیند‌های موجود، کاهش هزینه­‌های تولید (از طریق کاهش ضایعات تولید و نیز بهینه­ سازی مصرف مواد و انرژی) و اجرای طرح­های توسعه­‌ای با به کارگیری آخرین دستاورد‌های علمی و فنی بوده است. این مرکز همواره کوشیده است از استعداد، خلاقیت، دانش و تجربه کارشناسان، صاحب نظران و پژوهشگران مرتبط با فرآیند‌های تولید PTA و PET در درون و بیرون سازمان استفاده نماید.

 

مرکز پژوهش تندگویان، در راستای خط مشی و استراتژی‌های سازمان، هفت رویکرد اصلی را سرلوحه فعالیت‌های خود قرار داده است:

 

۱. دستیابی به دانش و فناوری تولید محصولات جدید مرتبط با PET در راستای تنوع سبد محصولات

۲. بهینه سازی فرایند‌ها و رفع معضلات فرایندی با هدف ارتقاء تکنولوژی، کم کردن انحرافات مصرف، کاهش مصرف انرژی و بطور کلی کاهش هزینه تمام شده تولید

۳. داخلی سازی مواد شیمیایی، روغن‌ها و کاتالیست‌ها

۴. شناخت دانش پایه و بهبود فرآیند‌های تصفیه پساب مجتمع.

۵. تشکیل تیم‌های پژوهشی، توسعه همکاری‌های مشترک با موسسات پژوهشی داخلی و خارجی برای توسعه فناوری و به کارگیری فناوری‌های نوین تجاری.

۶. بهبود جنبه ­های زیست محیطی

۷. ارائه خدمات علمی و مشاوره فنی به مشتریان مجتمع.

مرکز پژوهش با کاوش در منابع علمی، حضور در نمایشگاه­ها، برگزاری نشست­های کارشناسی، استفاده از تجربیات، پیشنهادات و توان تخصصی دانشگاهها، شرکت­ها و سازمان­های صاحب نظر در زمینه محصولات و فناوری پلی­ استر و شناخت تکنولوژی­‌های نوین، ظرفیت­های بازار و نیاز‌های مشتریان را شناسایی و اولویت بندی کرده و سپس برای پاسخگویی به این نیاز‌ها با به کارگیری خلاقیت، نوآوری و توان علمی و اجرایی کارکنان، مشتریان و همچنین مراکز علمی–پژوهشی خارج از سازمان (مانند دانشگاه­ها، پژوهشگاه‌ها و دیگر مراکز پژوهش دولتی و خصوصی)، کیفیت محصولات و خدمات موجود را بهبود بخشیده و برای طراحی و تولید محصـولات جدید برنامه­ ریزی نماید.

ماندن در عرصه رقابت جهانی تنها با حفظ و تقویت قدرت رقابت سازمان و افزایش میزان رضایت­مندی ذینفعان و گسترش بازار‌های هدف امکان پذیر می­باشد و همین باور سبب شده است که سازمان علی­رغم آنکه یکی از جوانترین شرکت­های پتروشیمی در ایران می­باشد، موفق شود چندین گونه یا گرید جدید از محصولات PET را با همکاری و مشارکت فکری کارکنان، مراکز علمی-پژوهشی و مشتریان، شناسایی، و تولید نماید.

شیوه­‌ی انتخابی برای اجرای رویکرد پژوهش، برگرفته از مدل رایج در سازمان‌های پیشرو بوده و دارای هفت مرحله ایده ­یابی و ایده­ پردازی، غربالگری ایده­ ها، مطالعات امکان­ سنجی (Feasibility Study- FS) فنی-اقتصادی، تصویب طرح، اختصاص بودجه، کسب و یا اخذ دانش فنی و در نهایت، تولید آزمایشی و صنعتی می­باشد.

 

شورای پژوهشی

به منظور برنامه ریزی و هماهنگی فعالیت‌های پژوهشی و کاربرد فن آوری‌های جدید با سایر فعالیت‌های فنی اجرائی در مجتمع شورای پژوهش و توسعه شرکت متشکل از اعضاء زیر تشکیل گردید:

مدیر عامل
رئیس مجتمع
رئیس خدمات فنی
رئیس پژوهش و توسعه
دو نفر بعنوان اعضا و مشاوران شورا

تبصره: درصورت نیاز و به پیشنهاد دبیر شورا و موافقت رئیس شورا، برحسب مورد از افراد متخصص جهت حضور در جلسه دعوت بعمل خواهد آمد.

حدود اختیارات و وظایف شورای پژوهش عبارتند از:

بررسی و تصویب سیاست‌ها و اولویت‌های پژوهشی مجتمع.
بررسی و تصویب برنامه‌های پژوهشی مجتمع.
بررسی و تصویب پروژه‌های پژوهشی.

سایر موارد:

چگونگی تشکیل، رسمیت و اداره جلسات شورا بر اساس آئین نامه داخلی خواهد بود که به تصویب شورا میرسد.
کلیه مصوبات شورا پس از هماهنگی با رئیس شورا، توسط دبیر شورا ابلاغ و اجراء میشود.
هر گونه تغییر در این دستورالعمل با پیشنهاد هر یک از شورا‌ها از طریق امور تحقیق و توسعه پتروشیمی در دستور کار شورای پژوهش و آموزش پتروشیمی قرار گرفته و پس از تصویب قابل اجراء است.

غیر قابل انتشار:۰
|
در انتظار بررسی:۰
|
انتشار یافته:۰
ارسال نظرات
شگویا
ساعت : ۱۲:۳۰
تاریخ : ۱۴۰۲/۰۳/۱۷
-
۱.۸۱